BURSA İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ

Turizm Platformu Toplantısı (09.08.2018)



Bursa Turizm Platformu Agustos ayı toplantısı bugün AKKM Göç Müzesi'nde, Sayın Valimiz İzzettin KÜÇÜK Başkanlığı"nda yapıldı. Platform koordinatorü Hasan EKER, platformun calışmaları hakkında bilgilendirme sunumu yaptı.

Sayın Valimiz İzzettin KÜÇÜK, Bursa Turizmi adına ciddi çalışmalar yapıldığını ve bu çalışmaların devam edeceğini de belirterek "Sıcak su kur merkezinin yapımına kısa süre sonra başlanacağını, Türkiye'nin ilk ve tek Alternatif Tıp Hastanesinin (GETAP PROJESİ) Ekim ayında Bursa"da açılacağını, yurt içi ve yurt dışı fuarlara katılım sağlanacağı ve Bursa Panorama Müzesinin de Ekim ayında açılacağını" söyledi.

Toplantıda GÜMTOB olarak söz alan Yönetim kurulu üyesi Buğra ARTIÇ tanıtımlarda sosyal medya fenomenlerinin cok etkin oldugu, bu kişilerin Bursa'ya davet edilerek Bursa'nin uluslararası arenada tanıtımına ciddi destek sağlayacağını söyledi.

Sayın Valimiz İzzettin KÜÇÜK, bu konuyla ilgili GÜMTOB'un çalışma yapmasını ve Valilik olarak destekleyeceklerini ifade etti.

Toplantıda, EMİTT 2018 fuarı katılım çalışmaları ve değerlendirilmesi, GÜMTOB YK üyesi Buğra ARTIÇ tarafindan platform üyelerine aktarıldı.



  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg